Aanpak

Een unieke almanak maken doen we zo

Stap 1. Gratis offerte op maat

Wacht niet langer en vraag vrijblijvend een offerte aan! Wij maken een goede inschatting van het gewenste product. Samen met jullie gaan we dieper in op de exacte specificaties en mogelijkheden binnen jullie budget.

We laten je kennis maken met alle verschillende mogelijkheden in papier, formaat, manier van binden en mooie specials. Kom gezellig langs en doe inspiratie op in de boekenkasten van ons Almanakken-kantoor in Breda!

Stap 2. Workshop InDesign

Wanneer wij je begeleiden tijdens het proces geven wij een gratis workshop InDesign en leggen we de fijne kneepjes van het professioneel maken van de almanak uit. Zodat jullie skills beter worden om de almanakken van voorgaande jaren op z’n minst te overtreffen.

Stap 3. Begeleiding en ondersteuning

Aan het begin van het proces maken we samen een realistische planning. Wij houden jullie deadline scherp in de gaten. Loop je vast? Trek vooral aan ons jasje en bel ons of kom langs in Breda.

Stap 4. Proefdruk en controle

Wanneer het bestand zo goed als af is, maken we een fysieke proefdruk van het binnenwerk van de almanak met het gewenste papiersoort. Zo krijgen jullie al een goed beeld van de definitieve versie. Blader alles nog een keer door en wijzig de laatste puntjes.

Stap 5. Definitief aanleveren van bestanden

Zodra de almanak helemaal klaar is, zit jullie werk erop en mogen wij aan de slag. Het productieproces gaat nu van start. De tijdsduur van de productie is afhankelijk van de oplage en complexiteit van de almanak die je wilt laten maken. Uiteraard hebben we dit van te voren met jullie afgesproken.

Stap 6. Uitreiking

Eindelijk: de dag van de uitreiking! Na maanden zwoegen aan jullie jaarboek is het tijd om hiermee te pronken. Wij zorgen ervoor dat de almanakken op de afgesproken datum wordt geleverd. No stress!